Wool & Wire Fluff Studio

Een huis is meer dan alleen een plekje om te wonen – het is een weerspiegeling van wie je bent en waarvoor je staat.’. Wool & Wire noemt dit Natural Home Dressing

Wool & Wire – gevestigd in België – zorgt met haar tapijten, van natuurlijke materialen, voor de finishing touch in je interieur. België heeft veel kennis en vakmanschap op het vlak van vloerkleden en ambacht met natuurlijke materialen. Daar begon ook het ‘Fluff-verhaal’. Met deze rijke traditie in gedachten, ging Wool & Wire op zoek naar een getalenteerde designer om onze visie tot leven te brengen in een nieuwe collectie tapijten.

Wool & Wire wilde het verhaal van Fluff, de samenwerking met de designer en de nieuwe collectie graag in beeld brengen en ging vervolgens op zoek naar een full-service Agency die ze hierbij kon helpen. Uiteindelijk koos Wool & Wire voor SPARC om Fluff vast te leggen.

Het resultaat is een campagne met high-end fotografie en een brandfilm die laat zien hoe twee verschillende werelden samenwerken aan een collectie waarbij ieder in haar eigen kracht staat.

We vervolgen het verhaal van Fluff in de studio waar we high-end product foto’s en video’s mochten maken van Fluff, een tapijt van Wool & Wire in samenwerking met Rick Tegelaar.

ClientWool & WireServicesStrategy, Production, Post-production, Film, Photography

Wool & wire carpet with model
Wool & Wire Fluff with sandals.
Wool & Wire Fluff setting in daylight studio with plants
Wool & Wire fluff with wooden chair
Wool & Wire carpet close-up shot with books and pillow
Wool & wire carpet with pillow and books
Wool & Wire fluff carpet with cement stool
Wool & Wire Fluf carpet in daylight studio landscape
Wool & Wire Fluff carpet in daylight studio setting
Wool & Wire Fluff carpet studio
Wool & Wire Carpet with blanket.
Wool & Wire Carpet with Sundays
Wool & Wire Fluff setting with walnuts
Wool & Wire Fluff setting with fruit
Wool & Wire fluff with bread
Wool & Wire carpet with chess game
wool & Wire fluff wide angle overview