Wool & Wire Fluff Factory

‘Een huis is meer dan alleen een plekje om te wonen – het is een weerspiegeling van wie je bent en waarvoor je staat.’. Wool & Wire noemt dit Natural Home Dressing

Wool & Wire – gevestigd in België – zorgt met haar tapijten, van natuurlijke materialen, voor de finishing touch in je interieur. België heeft veel kennis en vakmanschap op het vlak van vloerkleden en ambacht met natuurlijke materialen. Daar begon ook het ‘Fluff-verhaal’. Met deze rijke traditie in gedachten, ging Wool & Wire op zoek naar een getalenteerde designer om onze visie tot leven te brengen in een nieuwe collectie tapijten.

Wool & Wire wilde het verhaal van Fluff, de samenwerking met de designer en de nieuwe collectie graag in beeld brengen en ging vervolgens op zoek naar een full-service Agency die ze hierbij kon helpen. Uiteindelijk koos Wool & Wire voor SPARC om Fluff vast te leggen.

Het resultaat is een campagne met high-end fotografie en een brandfilm die laat zien hoe twee verschillende werelden samenwerken aan een collectie waarbij ieder in haar eigen kracht staat.

We beginnen bij het begin, de fabriek, daar waar de natuurlijke materialen worden verwerkt in hoogwaardige tapijten.

ClientWool & WireServicesStrategy, Production, Post-production, Film, Photography

Wool wires
wool wire from the side
wool wires stacked
wool & Wire factory
wool on spins
Wool & Wire factory
Factory wool
factory wool in machine
wool & wire wool materials