InMotion Atomium

Klimaatverandering blijft een van de grootste uitdagingen van onze tijd, met het wegvervoer als een van de belangrijkste bronnen van CO2-uitstoot. Hoewel elektrische mobiliteit een veelbelovende oplossing biedt, wordt de adoptie ervan belemmerd door langzame laadtijden. Zelfs snelladen duurt nog te lang!

InMotion heeft een innovatieve koeltechnologie op celniveau ontwikkeld om deze barrière te doorbreken en ‘Electric Refueling’ mogelijk te maken. Met een indrukwekkende oplaadtijd van slechts 4 minuten streven ze ernaar om de snelheid van het tanken van benzineauto’s te evenaren. Het demonstreren van de mogelijkheden van elektrisch tanken onder extreme omstandigheden, zoals uithoudingsraces, zal de veelzijdigheid ervan benadrukken. InMotion streeft ernaar elektrisch tanken te presenteren tijdens het prestigieuze 24-uurs evenement van Le Mans.

SPARC is officieel partner van InMotion en samen kwamen we tot het idee om de Revolution vóór het Atomium in Brussel te fotograferen. Van InMotion kregen we de volledige vrijheid om een aantal beelden te creëren die InMotion weergeven in haar ultieme kracht, snelladen.

ClientInMotionServicesConcept, Photography, Retouching

InMotion Racecar in front of Atomium with light painting
InMotion racecar in front of Atomium Brussels with light beams
InMotion racecar in front of Atomium Brussels with double lightpainting
InMotion Racecar close-up in front of Atomium Brussels